Novi poslovni prostori

Podjetje Kobal transporti je na zadnji dan maja na Letališki cesti v Ljubljani odprlo novo poslovne prostore. Kot je dejan direktor podjetje Dušan Kobal jim je s tem uspelo združiti vse službe na enem mestu.

Novi poslovni prostori

Ob otvoritvi izjemno modernih poslovnih prostorov sta bila prisotna tudi ljubljanski župan Zoran Janković in predsednik uprave družbe BTC d.d. Jože Mermal, ki sta udeležence otvoritve tudi pozdravila. Mermal, ki je na mestu predsednika uprave že kar 25 let je izpostavil, kako pomembno je sodelovanje s partnerji in obenem dejal, da se je sodelovanje in družbe BTC in podjetja Kobal transporti začelo, ko je bilo slednje še majhno. Za razvoj in rast podjetja pa je bilo zaslužno tudi vzajemno sodelovanje.

Zoran Janković pa je v svojem nagovoru dejal, da je uspeh podjetja Kobal transporti neverjeten in da prihodnost slovenskega podjetništva temelji na ljudeh kot je Dušan Kobal. Izpostavil je še, da moraš imeti strast in željo po uspehu, zmagi, ker le tako lahko dosežeš takšno širitev in uspeh podjetja.

Podjetje Kobal transporti v Sloveniji in tujini zaposluje preko 560 ljudi, vozni park pa sestavlja več kot 400 vozil.

Fotogalerija