Novi Berlingo Van

Tretjo generacijo so pri Citroënu poimenovali Berlingo Van. Tako kot pri različici potniškega avtomobila, ki je že na voljo, pa so pri novem Berlingo Van naredili pravi generacijski preskok glede na stil in opremo.

Citroen Berlingo
V vozilo lahko naložite večjo količino tovora do nosilnosti 650 kg do 1000 kg.

Novi model je namenjen vsem uporabnikom in je prilagojen za vse poklice. Prihaja v dveh izvedbah, M z dolžino 4,40 m z medosno razdaljo 2,78 metra in prostornino tovornega prostora 3,3 do 3,8 m 3. XL dolžine 4,75 m z medosno razdaljo 2,97 metra in z prostornino tovornega prostora 3,9 do 4,4 m 3. Z dvema specifičnima izvedenkama se približuje potrebam kupcev "Worker" in "Driver", ki se razlikujeta namembnosti in tipu uporabe. 

Medtem ko je različica "Worker" namenjena strokovnjakom, ki prevažajo opremo in delavce. Sprednji sedeži za tri osebe so od tal dvignjeni za (+ 30 mm), z zaščitno ploščo pod motorjem in izboljšanim oprijemom, zahvaljujoč Grip Control z Hill Assist Descent je različica "Driver" posebej zasnovana za podjetja in njihove zaposlene, ki potrebujejo daljša potovanja ali številne dostave v urbanih območjih. V vozilo lahko naložite večjo količino tovora do nosilnosti 650 kg do 1000 kg. 


Fotogalerija