Nove podrobnosti o crafterju

Kmalu bo na IAA salonu v septembru predstavljen novi crafter. Štirje osnovni modeli, tri dolžine in tri višine zaznamujejo novega crafterja. Novi crafter z na novo razvitimi Euro 6 motorji in privlačno zunanjostjo, bo poskrbel za najnižjo porabo in najmanjše izpuste škodljivh snovi v svojem razredu. Zanesljivi motorji, zasnovani tako za kratke, kot tudi dolge vožnje, naj bi občutno zmanjševali število okvar.

Nove podrobnosti o crafterju

Novi crafter z na novo razvitimi Euro 6 motorji in privlačno zunanjostjo, bo poskrbel za najnižjo porabo in najmanjše izpuste škodljivh snovi v svojem razredu. Zanesljivi motorji, zasnovani tako za kratke, kot tudi dolge vožnje, naj bi občutno zmanjševali število okvar.
2.0 TDI motor novega crafteja bo na voljo v različnih izvedbah. Kupci bodo tako lahko izbirali med 75 kW (102 KM), 90 kW (122 KM) kot tudi 103 kW (140 KM) različico. Na voljo bo tudi model s Bi-Turbo-TDI motorjem s 130 kW (177 KM). Široka ponudba vozil bo tako omogočala izbiro med prednjim, zadnjim ali pogonom na vsa kolesa (4 Motion). Na voljo bodo tako ročni kot tudi avtomatski menjalniki, in tri različne oddaljenosti od tal. Kupci si bodo tako lahko resnično prilagodili vozilo po svojih željah