Nova vozila za Gorenjsko gradbeno družbo

Gorenjska gradbena družba je bogatejša za 3 nova vozila MAN TGS 18.500 4x4 BLS. V letu 2018 pričakujejo še 5 novih vozil MAN TGS 35.500 8X4 BB z Meiller tristranim prekucnikom in opremo za zimsko službo.

Nova vozila za Gorenjsko gradbeno družbo
V letu 2018 pričakujejo še 5 novih vozil MAN TGS 35.500 8X4 BB z Meiller tristranim prekucnikom in opremo za zimsko službo.

Po besedah gospoda Aleša Prevodnika iz Gorenjske gradbene družbe, so se za nakup MAN tovornih vozil odločili zaradi njihove zanesljivosti, robustnosti in vzdržljivosti. »MAN je namreč vodilni ponudnik tovornih vozil za gradbeništvo, ki nam vedno ponudi stroškovno-učinkovito rešitev za specifične potrebe, ki jih za svoje delo potrebujemo. Ponosni smo, da lahko našim strankam ponudimo transportne rešitve za vsako prevozno nalogo, ki jo zahteva specifičnost gradbenega sektorja.« »MANove dolgoletne izkušnje na tem področju, velika zanesljivost, robustnost in učinkovitost naših vozil, pa tudi razpoložljivost številnih različic, ki omogočajo enostavno in ekonomično montažo nadgradnje, nam omogočajo, da ostajamo prva izbira naših strankm,« je ob primopredaji vozil pojasnil Claus Wallenstein, direktor podjetja MAN Truck & Bus Slovenija.