Nova storitev zbirnih letalskih pošiljk

Logistično podjetje je v svoj portfelj dodalo novo storitev in sicer zbirne letalske pošiljke, pri kateri združuje pošiljke iz pomembnih letališč zahodne Evrope ter različnih lokacij v Aziji.

cargo-partner letalski promet
cargo-partner letalski promet | Foto: cargo-partner

V sklopu širitve svoje prisotnosti in poslovanja v zahodni Evropi je podjetje cargo-partner sedaj uvedlo redne tedenske odpreme letalskih pošiljk z večjih letališč v Avstriji, Nemčiji, Veliki Britaniji, na Švedskem in Nizozemskem z dostavo na več kot desetih različnih destinacij v Indiji, na Kitajskem, v Singapurju in na Tajskem.

Pri tedenskih zbirnih letalskih pošiljkah cargo-partner zagotavlja celovite rešitve z odpremo iz zahodne Evrope in dobavo v Delhi, Bangalore, Mumbai, Chennai, Šanghaj, Bangkok, Hong Kong in Singapur. Storitev vključuje predhodno pobiranje pošiljk po celotni zahodni Evropi ter dostavo po celotni Indiji, Kitajski in Tajski, pri čemer transport poteka preko cargo-partner skladišč. Hitro distribucijo omogočajo strateški logistični centri podjetja cargo-partner v Aziji, ki vključujejo sodobna skladišča v Bangkoku, Singapurju, Ho Ši Minu, Hongkongu, Šanghaju, Kunšanu, Šenzenu, Jantianu in nedavno odprto skladišče v Guangdžovu, ki  zaokrožujejo mrežo cargo-partner skladišč na Kitajskem, s skupno več kot 20.000 m² skladiščnih površin.