Nov primer vožnje z nogami na volanu

Neumnosti, ki si jih izmislijo posamezniki, kar ni konca. V zadnjem času se namreč po spletu vse pogosteje pojavljajo posnetki vožnje tovornih vozil z nogami. Ja, prav ste prebrali, z NOGAMI! Tega skrajno neumnega in nevarnega dejanja prosimo ne ponavljajte, saj se le to lahko hitro sprevrže v tragedijo.

vožnja-z-nogami-1

Voznika tovornjaka je njegov sopotnik posnel med vožnjo, medtem ko ta pije čaj in namesto z rokami, z nogami upravlja tovorno vozilo. Le nekaj mesecev pred nastankom tega posnetka je voznik, ki je med vožnjo izvajal podobne »akrobacije« končal v obcestnem kanalu. 

In zdi se, da tudi nesreča ni dovolj jasno opozorilo o nevarnostih tovrstnega početja še posebej, če upoštevamo dejstvo, da je tovrstna vožnja postala nekakšen trend. Slednji namreč prihaja iz Cipra. Na srečo je policiji uspelo izslediti neodgovornega voznika. Ta mu je »naložila« 40 dni zapora in devetmesečno prepoved vožnje, kar je absolutno premalo, če vzamemo v obzir, da bi se vožnja za tega voznika ali ostale udeležence v prometu lahko končala tudi s smrtjo.