Nov model v ponudbi

Western Star je predstavil najnovejši model v svoji seriji X, povsem nov tovornjak Western Star 57X. Avtocestni vlačilec se pridružuje novima Western Star 47X in 49X, in dopolnjuje linijo, ki je odlikuje vzdržljivost, produktivnost in učinkovitost.

Western Star 57X
Western Star 57X | Foto: Daimler Truck

57X je najvarčnejši tovornjak, ki ga je Western Star kdaj izdelal. Je 5,8 odstotka bolj učinkovit kot njegov predhodnik, 5700XE, hkrati pa zagotavlja legendarno Western Star zanesljivost in produktivnost. 57X daje lastnikom možnost izbire med modeli motorjev Detroit. Vsi motorji DD13 Gen 5, DD15 Gen 5 in DD16 zagotavljajo dobro zmogljivost na avtocesti in varčno porabo goriva.


57X je na voljo s komponentami Detroit Powertrain, vključno z menjalniki Detroit DT12 Direct ali Overdrive AMT, ki zmanjšajo porabo goriva in povečajo učinkovitost. Inteligentno upravljanje pogonskega sklopa spremlja teren in se prilagaja razmeram na cesti, da dodatno poveča učinkovitost. Razpoložljive sprednje krmilne osi Detroit in zadnje tandemske osi za visoke hitrosti prav tako prispevajo k učinkovitosti goriva in zmogljivosti, hkrati pa zmanjšajo vzdrževanje.


Učinkovitost pogonskega sklopa je dopolnjena z novimi aerodinamičnimi izboljšavami kabine in podvozja, ki 57X pomagajo prevoziti miljo za miljo z manjšo porabo goriva. Medtem ko so elementi v notranjosti povzeti po Mercedesovem Actrosu, vključno z volanskim obročem ter LCD zasloni. 

Video


Fotogalerija