Ne pozabite na MAN Trucknology Days

Od 23. do 25. marca bodi pri MAN Truck & Bus v okviru dogodka MAN Trucknology Days predstavili več kot 180 svojih modelov. Organizator pričakuje več kot 7.000 mednarodnih obiskovalcev.

Ne pozabite na MAN Trucknology Days

Obiskovalci bodo tako lahko preizkusili in si ogledali različna gospodarska vozila s področja gradnje, distribucije, prevozov na dolge razdalje, kot tudi komunalna vozila in vozila za vsakodnevno rabo. Pri MAN vabijo na razgovore vse, ki bi radi pridobili informacije iz prve roke ali preizkusili njihova vozila. Skupaj v sodelovanju z RIO, novim podjetjem za povezano logistiko, bodo lahko obiskovalci spoznali prihajajoče trende povezljivosti, ki se bo razvijala v prihodnosti. Prav tako si bo moč v živo ogledati proizvodnjo modela TGS in TGX.

Prvič na MAN Trucknology Days: Novi MAN TGE in RIO. Z modelom MAN TGE z 3 do 5 tonami skupne dovoljene mase širijo pri MAN svoj prodajni program v segment še lažjih vozil. Prodaja novega transporterja sovpada s Trucknology Days. RIO pa se bo predstavil kot odprt in v oblaku baziran sistem za celotno transportno branžo.