Največja prevozniška platforma v Evropi bo predstavila novost

Od 18. do 21. maja 2017 bo potekal prvi mednarodni logistični sejem »Logistika 2017« v Celju in s tem nasledil sejem Logotrans. Tudi TimoCom, največja prevozniška platforma v Evropi, bo sodelovala na premiernem dogodku in predstavila sebe ter svojo najnovejšo inovacijo. Ta novost omogoča digitalizacijo prevozniških naročil in je v pomoč več kot 110.000 uporabnikom pri digitalni preobrazbi logistike.

TimoCom na prvem sejmu »Logistika 2017« v Celju

Sejmi so prizorišča za inovacije vseh vrst. Številne med njimi pa so večinoma namenjene le določeni ciljni skupini ali določenemu sektorju. Popolnoma drugače bo na prvem sejmu »Logistika 2017«. Tukaj na svoj račun ne bodo prišle le določene osebe, temveč udeleženci celotne dobavne verige s področja prevozništva in logistike na skupno 30.000 kvadratnih metrih razstavnih površin. Med razstavljavce sodi tudi ponudnik IT storitev, podjetje TimoCom, ki bo predstavilo svojo najnovejšo inovacijo znotraj največje prevozniške platforme v Evropi. »Z našo najnovejšo aplikacijo TC Transport Order® bomo svojim strankam od začetka meseca julija omogočili digitalno povpraševanje po prevozih in centralno upravljanje z naročili,« razlaga Tina Pandža, področni vodja za jugovzhodno Evropo v podjetju TimoCom. »S povpraševanjem po prevozih bodo naročniki hkrati in brez napak pri pošiljanju povpraševali pri več partnerjih in potem izbrali najboljšo ponudbo. Z digitalnim stiskom roke bodo nato sklenili posel z upravljanjem naročila in tam bo naročilo pregledno predstavljeno obema stranema,« nadaljuje Pandža.

TimoCom odlikuje stranko

Pričakujejo več kot 19.000 obiskovalcev na največjem sejmu v regiji. Med njimi bo tudi TimoComova stranka, ki bo prejela priznanje za najaktivnejšega uporabnika TimoComove platforme v Sloveniji. To priznanje bo ponudnik IT storitev že šestič zapored podelil tisti slovenski stranki, ki je v preteklem letu na prevozniški platformi objavila največ ponudb tovora. Kdo je ta stranka in katere prednosti prinaša nova aplikacija za delo v prihodnje, bodo vsi uporabniki in interesenti izvedeli v dvorani K na stojnici 25.