Kögel Cargo nekoliko drugače

Kögel je predstavil posebej za tržišče Beneluksa prilagojeno prikolico Cargo, katero odlikuje robustnost in fleksibilnost.

Kögel Cargo nekoliko drugače

Prikolica, katero so prvič predstavili letošnjega marca na sejmu Transport Compleet, omogoča številne individualne prilagoditve, poleg visoke kvalitete izdelave pa jo odlikujejo tudi nizki stroški vzdrževanja. Visoko stabilen okvir je opremljen s prečnimi nosilci, namenjen pa je prevozu težkih bremen v različnih cestnih razmerah, tudi ekstremnih. Tla prikolice je moč obremeniti s do 7,2 tone, obenem pa ostaja masa prikolice med nižjimi v tej kategoriji (približno 6.000 kg).

Poleg tega pri odprti strehi prikolice ni v notranjosti nobenih trakov, saj so ti integrirani v strešno ponjavo. S tem je tudi izključena možnost, da bi se trakovi zapletli med tovor. Za varno pritrditev tovora je poleg Vario Fix jeklenega zunanjega okvirja na voljo še dodatnih 13 pritrditvenih kavljev, ki jih je moč obremeniti z do 2.000 kilogrami. Prikolica ima seveda tudi DIN EN 12642 Code XL Certifikat.