Kako do brezplačne vožnje s taksijem

Taksi družba Cammeo se je po uspešnem začetku poslovanja v Ljubljani razširila tudi v Maribor in Kranj. Uporabnike so doslej prepričali z lastnim poslovnim modelom, ki temelji na profesionalni storitvi, enotni podobi avtomobilov, urejenih vozilih in voznikih ter naprednemu digitalnemu pristopu – lastni mobilni aplikaciji, ki predvidi ceno vožnje, uporabnik pa lahko spremlja tudi čas prihoda in pot svojega vozila ter oceni vožnjo.

V prvem mesecu preko 100.000 naročil

Digitalizacija poslovanja predstavlja prihodnost, o priljubljenosti tovrstnega pristopa pa priča več kot 50.000 prenosov Cammeo aplikacije na območju Slovenije. Taksi storitev je v prvih šestih mesecih delovanja v Sloveniji pri Cammeu koristilo preko 600.000 uporabnikov. Ti so s storitvijo zelo zadovoljni, saj povprečna ocena zadovoljstva s prevozom in voznikom, ki jo uporabniki lahko v aplikaciji podajo ob koncu vsak vožnje, na lestvici od 1-5 znaša 4,91.

Z več kot 100 zaposlenimi Cammeo v bližnji prihodnosti načrtuje nadaljnjo širitev v Koper, Celje, Ptuj in ostala mesta v Sloveniji, kjer prepoznavajo priložnost za ponudbo taksi storitev.

Odslej posebna ugodnost za nove uporabnike mobilne aplikacije in njihove prijatelje

Po uspešni širitvi v Maribor in Kranj Cammeo vsem novim uporabnikom svoje mobilne aplikacije omogoča ugodnost, ki prinaša brezplačen prevoz. Tako bo odslej vsak nov uporabnik Cammeo aplikacije, ki bo ob registraciji v aplikaciji vpisal kodo »CAMMEOFB«, lahko koristil popust v vrednosti 5 evrov. Po registraciji bo hkrati prejel posebno kodo, ki jo lahko nato deli s svojimi prijatelji in s tem tudi njim zagotovi ugodnejše vožnje. Po prvi vožnji s Cammeom bosta namreč oba s prijateljem v aplikacijo prejela dodatne 3 evre, od česar se bo pri vsaki naslednji vožnji odštel 1 evro popusta.

Aplikacijo si lahko prenesete na povezavi https://cammeo.si/sl/prevzemi-cammeo-app