Izdelali jih bodo samo 150

Ob pogledu na Actros L Driver Extent+ bo zagotovo marsikateremu vozniku srce začelo biti malce hitreje. Pri Mercedesu so namreč predstavili premium različico modela Actros L, katero odlikuje ekskluziven dizajn in prvovrstno udobje. Proizvodnja bo omejena na zgolj 150 enot.

mercedes-benz-actros-l-driver-extent-12

Kot že ime samo pove, je Mercedes-Benz Actros L Driver Extent+ ekskluziven model, ki ga pogosto ne boste videli na cestah. Od ostalih različic se razlikuje po napisu Actros na sprednji maski, ki se sveti v elegantnem temnem kromu. Njegovo ekskluzivnost poudarja tudi značka Driver Extent+ na vratih vozila. Poleg tega je tovornjak polepljen z ekskluzivnimi nalepkami v mat sivi barvi. Te se nahajajo pod stranskimi stekli, senčniku, stranskih obrobah in sprednjem delu vozila. Kupec lahko barvo kabine izbere poljubno. 

Štirje okrogli žarometi na strehi izboljšajo vidljivost v vseh vremenskih razmerah, v senčnik so vgrajene 4 LED luči. Sprednja in zadnja os sta opremljena s kolesnimi pokrovi, kupec pa lahko izbira med črno barvo ali visoko poliranim nerjavnim jeklom. Na stopnicah so nameščeni pohodni elementi, ki zagotavljajo še lepši izgled in višjo stopnjo varnosti. V notranjosti prijeten ambient zagotavlja 138 LED luči, katerih svetilnost in barvo je možno individualno prilagajati. 

Druga posebnost je ročni aparat za pripravo kave. Ta je usklajen z dizajnom notranjosti vozila in ga je zaradi priročne velikosti možno enostavno shraniti v držalo za skodelice. Za večjo varnost voznikov je vgrajena tudi ključavnica CabLock. To je možno zakleniti in odkleniti neodvisno od sistema centralnega zaklepanja.

Fotogalerija