Iveco uradni partner dirkaškega moštva Alfa Romeo Racing

Iveco je postal uradni partner dirkaškega moštva Alfa Romeo Racing Team. 20. marca so na slovesnosti v Hinwilu (Švica) uradno predali 12 Stralis tovornjakov in dostavno vozilo Iveco Daily.

Iveco uradni partner dirkaškega moštva Alfa Romeo Racing
Vozila bodo zagotovila varen in učinkovit prevoz opreme ekipe na vsa evropska prizorišča dirk Formule 1 v prihajajoči sezoni.

Vozila bodo zagotovila varen in učinkovit prevoz opreme ekipe na vsa evropska prizorišča dirk Formule 1 v prihajajoči sezoni. Preizkušena in zanesljiva vozila Iveco, njihova zanesljivost v najrazličnejših ekstremnih pogojih in ekonomičnost pri porabi goriva ter nizki skupni stroški lastništva, so bili ključni dejavniki pri izbiri partnerja za prevoz potrebe ekipe Alfa Romeo Racing Team.


Thomas Rücker, poslovni direktor Iveco Schweiz, je dejal: »Ponosni smo, da smo dosegli to partnerstvo in da lahko zagotavljamo prevoz za opreme ekipe. Iveco ima dolgoletno tradicijo partnerstva in sodelovanja v svetu športa, zlasti na področju motošporta, kjer lahko vidimo naše tovornjake, ki tekmujejo na reliju Dakar in v evropskem prvenstvu FIA ETRC. Veselimo se nove dirkalne sezone, ekipi pa želimo veliko uspeha.«


Frédéric Vasseur, vodja ekipe Alfa Romeo Racing Team in predsednik uprave Sauber Motorsport AG, je dodal: »V veselje mi je, da je Iveco postal uradno partner. Imeti zanesljivo in varno prevozno sredstvo za našo opremo je bistveni vidik naših logističnih operacij v prvenstvu Formule 1. Z Ivecom ima naša ekipa izkušenega partnerja in veselimo se tega sodelovanja.«

Fotogalerija