Iveco daily hi-matic tudi z 8-stopenjskim menjalnikom

Iveco daily hi-matic z euro 6 motorjem nove generacije odslej ponuja 8-stopenjski avtomatski menjalnik in do 210 KM in 470 Nm navora. Inteligentni Ecoswitch Pro sistem pa postavlja nova merila na področju porabe goriva.

Iveco daily hi-matic tudi z 8-stopenjskim menjalnikom

Avtomatski pogon ponuja visoko stopnjo vozniškega udobja. Nov model se namreč lahko pohvali s mirnim tekom motorja, ima pa tudi ergonomsko oblikovano notranjost, ki je obenem tudi dobro zvočno izolirana. K mobilni pisarni spada tudi aplikacija Daily Business up. Vozilo je namenjeno dolgotrajni uporabi, motor in menjalnik naj ne bi potrebovala veliko vzdrževanja. Daljša življenjska doba komponent in daljši servisni intervali znižujejo stroške vzdrževanja in popravil za do 12 odstotkov.

Novi daily je na voljo v treh verzijah. Poimenovanja Urban, Regional in International predstavljajo določene karakteristike. Urban daily je namenjen za dnevno uporabo v cestnem prometu, medtem ko je Regional daily na voljo z izbiro med Eco in Power nekoliko bolj fleksibilen. International daily pa je zanesljiv partner na daljših vožnjah.