Hibridna tehnologija za učinkovitejšo porabo goriva

Ford z modelom EcoBoost Hybrid paleti različic Fieste Van dodaja novo elektrificirano različico, ki uporabnikom kompaktnih dostavnikov zagotavlja dostop do inteligente blage hibridne tehnologije.

fiestavanecoboosthybridsmall
Fordov 1,0-litrski pogonski sklop EcoBoost Hybrid s 125 KM predstavlja privlačno alternativo uporabnikom, ki si želijo voznih lastnosti bencinskega motorja ob izboljšani učinkovitosti porabe goriva z uporabo do 24 Nm električnega navora.

Novo Fiesto Van s Fordovim naprednim 48-voltnim pogonskim sklopom EcoBoost Hybrid bo možno naročiti od avgusta naprej, zasnovana pa je za zagotavljanje odzivne zmogljivosti bencinskega motorja in zmanjšanje stroškov lastnikov in upraviteljev voznih parkov z mestnimi dostavniki.

Fordov 1,0-litrski pogonski sklop EcoBoost Hybrid s 125 KM predstavlja privlačno alternativo uporabnikom, ki si želijo voznih lastnosti bencinskega motorja ob izboljšani učinkovitosti porabe goriva z uporabo do 24 Nm električnega navora in večji zmogljivosti, ki jo omogoča do 50 Nm električnega navora v nizkem območju vrtljajev. Fiesta Van EcoBoost Hybrid obenem omogoča neoviran dostop do območij, za katera veljajo omejitve ali celo prepovedi za vozila z dizelskim motorjem. Blagi hibridni sistem ne vpliva na prostor za tovor, ki tako z 1,0 m3 ostaja neokrnjen v vseh dimenzijah, nosilnost pa znaša 531 kg.

“Nova Fiesta Van EcoBoost Hybrid je Fordov najnovejši korak pri ponudbi dragocenih elektrificiranih možnosti v celotni paleti dostavnih vozil. Napredna in preverjena blaga hibridna tehnologija lastnikom kompaktnih vozil zagotavlja odzivnost pri vožnji in stroškovno učinkovitost pri uporabi,” je povedal Hans Schep, generalni direktor za gospodarska vozila pri Fordu Evropa.

Poleg tega Fiesto Van odlikujejo napredna povezljivost in tehnologije za pomoč vozniku, da vedno pravočasno pripelje do cilja in se izogne dragim praskam pri uporabi v neusmiljenem mestnem okolju.

Fotogalerija