H-1 z novim dizajnom

Prihaja v izvedbah furgon z 2, 3 ali 5 sedeži ter kot vozilo za prevoz do 9 potnikov. Nova rešetka hladilnika je sedaj zasnovana bolj horizontalno z vodoravno orientiranimi žarometi. Sprednji odbijač in meglenke pa dopolnjujejo nov videz avtomobila.

Hyundai H-1 z novim dizajnom

H-1 ima nova 17-palčna kolesa narejena iz lahkih kovin, ki so na voljo v dveh izvedbah: čisto srebro ali prefinjeni videz diamantov. Poleg tega pa za novo serijo H-1 lahko izbirate med sedmimi barvami Timeless Black, Ocean View, Creamy White, Super Red, Dynamic Yellow, Tan Brown and Hyper Metallic. Poleg tega se lahko kupci odločijo za dvobarvno zunanji videz. Notranjost je dvobarvno siva ali dvotonsko bež.


Hyundai H-1 ponuja tudi dvodimenzionalni volan, ki voznikom omogoča prilagajanje položaja volana po višini in globini. Novi zračni voznikov sedež in ogrevan potniški sedež zagotavljata dodatno udobje med vožnjo. Poleg tega se slika vzvratne kamere sedaj lahko prikaže v vzvratnem ogledalu. Nova linija Hyundai H-1 je na voljo s tremi različnimi dizelskimi pogoni. H-1 ponuja 850 litrov prtljažnega prostora pri izvedbi za prevoz potnikov in 2.500 litrov z dvojno kabino in 4.430 litrov pri izvedbi furgon.