Goodyear z novo zimsko pnevmatiko

Nova zimska pnevmatika, pri razvoju katere so v Goodyearu na prvo mesto postavili varnost, zagotavlja odličen oprijem v vseh zimskih razmerah ter krajšo zavorno pot.

Goodyear z novo zimsko pnevmatiko

Na trg prihaja nova visokozmogljiva zimska pnevmatika Goodyear UltraGrip Performance, ki se odlično obnese v vseh zimskih razmerah: tako na snegu kot tudi na snežni brozgi in ledu. Nova pridobitev nadaljuje zgodbo uspešnih pnevmatik UltraGrip, ki so jih v preteklih letih prodali že približno 60 milijonov, ter gradi na podlagi kar 44-ih let inovacij.

Pnevmatika se lahko pohvali z odličnim oprijemom vozišča in je izjemno vodljiva v vseh zimskih razmerah, za kar so zaslužne izboljšane lamele s sistemom medsebojnega prepletanja, izpopolnjen dezen tekalne plasti in številni aktivatorji blokov.

V primerjavi s konkurenčnimi pnevmatikami Goodyear UltraGrip Performance zagotavlja kar za 3 odstotke krajšo zavorno pot na snegu, izpostaviti pa velja še povečano odpornost proti akvaplaningu na mokrih in s snežno brozgo pokritih cestah ter večjo zmogljivost na suhih in poledenelih cestah skozi celotno življenjsko dobo pnevmatike. Pnevmatika je opremljena tudi z indikatorjem obrabe tekalne plasti, s pomočjo katerega voznik lažje presodi, kdaj je potrebno pnevmatiko nadomestiti z novo.

Fotogalerija