Gebrüder Weiss v Sloveniji lansiral myGW portal za stranke

Digitalna uporabniška izkušnja na vseh področjih poslovanja, ki v vsakem trenutku zagotavlja informacije v realnem času

gebruederweissmygwen
Trenutno je portal na voljo v 15 državah za skoraj 8.000 uporabnikov.

myGW je nov uporabniški portal podjetja Gebrüder Weiss. Odslej je na voljo tudi strankam podjetja Gebrüder Weiss v Sloveniji. myGW platforma vključuje vsa področja poslovanja in strankam omogoča hiter in enostaven pregled vseh storitev podjetja, 24 ur na dan, vse dni v tednu. To pomeni, da je odslej vso komunikacijo s ponudnikom logističnih storitev mogoče upravljati prek spleta. 

V Avstriji, Nemčiji, Švici, na Češkem, Madžarskem in Slovaškem je myGW uporabnikom na voljo vse od leta 2020, medtem ko ga pilotne stranke v Sloveniji preizkušajo od letošnjega marca. Trenutno je portal na voljo v 15 državah za skoraj 8.000 uporabnikov.

myGW pomeni digitalni razvoj odličnosti storitev, s tem, da poudarek na kakovosti logistike in osebnih stikih z uporabniki ostaja nespremenjen. Za stranke myGW pomeni prilagodljivost: vsi pomembni dokumenti, kot so računi ali dokazila o dostavi, se shranjujejo na spletu, naročila se lahko oddajo elektronsko, prek spleta je mogoče pridobiti tudi ceno transporta. Poleg tega lahko uporabniki prek portala myGW svojim kupcem kadar koli zagotovijo informacije o trenutnem statusu pošiljke (ETA).

»Uvedba myGW na slovenskem trgu je pomemben korak k postopni digitalizaciji storitev, ki jih ponuja naše podjetje. S tovrstnimi projekti se želimo približati našim strankam in njihovim potrebam, na način, da jim ponudimo edinstveno izkušnjo. Z uporabo myGW lahko stranke Gebrüder Weiss dostopajo do podatkov o vseh naročilih za cestni, zračni in pomorski transport in skladiščno logistiko, kjer koli so in kadarkoli želijo. Zahvaljujoč preglednim komunikacijskim procesom in sprotnim informacijam bodo uživali popolno preglednost celotne dobavne verige. Predvsem pa so vse ugodnosti in storitve dostopne z enega računa,« poudarja Klemen Dolenc, vodja prodaje Gebruder Weiss Slovenija.

Več na: https://www.gw-world.com/si/mygw/