Fulda zagotavlja celoletno zmogljivost

Blagovna znamka Fulda, ki je del Goodyearove ponudbe pnevmatik, je v svojo ponudbo tovornih pnevmatik uvrstila novi pnevmatiki Ecocontrol 2+ za vodilno os in Ecoforce 2+ za pogonsko os, ki glede na svoji predhodnici omogočata več prevoženih kilometrov in celoletno zmogljivost.

 Novi tovorni pnevmatiki Fulda zagotavljata celoletno zmogljivost

Nova generacija tovornih pnevmatik je idealna izbira za vozne parke, ki za lažje spopadanje s poslovnimi izzivi iščejo vsestransko rešitev po privlačni ceni. Pnevmatiki namreč omogočata do 10 % več prevoženih kilometrov1, poleg tega pa sta opremljeni s simbolom snežinke v triglavi gori (3PMSF) in oznako M+S, kar pomeni, da izpolnjujeta najstrožje zahteve za zimske pnevmatike, določene s strani evropske zakonodaje. Obe navedeni tovorni pnevmatiki se ponašata z dezenom najnovejše generacije in najsodobnejšo bočnico.

Ecocontrol 2+ za vodilno os

Nove značilnosti dezena in zgradbe pnevmatike Ecocontrol 2+ za vodilno os v primerjavi z njihovo predhodnico vključujejo izpopolnjen profil tekalne plasti, kar omogoča enakomerno obrabo in veliko prevoženih kilometrov. Poleg tega je izboljšana tudi geometrija lamel za veliko zmogljivost v mokrem, celoletno zmogljivost in majhen zunanji kotalni hrup. Najnovejši pnevmatiki so pri dimenzijah 385/55R22.5 in 385/65R22.5 dodali še šesto rebro, kar pri širših modelih zagotavlja enakomerno porazdelitev pritiska na podlago ter je ključnega pomena za enakomerno obrabo in oprijem na snegu. Ecocontrol 2+ za vodilno os se lahko pohvali tudi z optimizirano zmesjo tekalne plasti, ki omogoča do 10 % več prevoženih kilometrov1 od predhodnic, obenem pa so te pnevmatike odpornejše proti razpokam v kanalih.

Ecoforce 2+ za pogonsko os

Tudi pnevmatika Ecoforce 2+ za pogonsko os se lahko pohvali s posebnim profilom tekalne plasti, ki omogoča enakomerno obrabo in veliko prevoženih kilometrov. Poleg tega vsebuje veliko obrabljive gume, povezovalne mostičke z delno odprtimi rebri na ramenskem delu in tri centralna rebra s kockastim profilom. Navedene lastnosti pnevmatiki omogočajo do 10 % več prevoženih kilometrov1 od predhodnice, dober oprijem skozi celotno življenjsko dobo, dobro vodljivost in stabilnost, celoletno zmogljivost ter večjo robustnost.