Eno leto kluba voznikov

IVECO Drivers Fidelity Club, prvi program zvestobe, namenjen voznikom težkih tovornjakov, ki spodbuja varnejšo, stroškovno učinkovito in bolj trajnostno vožnjo, je pravkar zaključil svoje prvo leto.

IVECO Drivers Fidelity Club
IVECO Drivers Fidelity Club | Foto: IVECO

V prvem letu je sodelovalo več kot 4.000 voznikov iz 1.860 podjetij, ki so prispevali k razvoju dobrega sloga vožnje. Zavzeti z občutkom pripadnosti skupnosti voznikov IVECO in izzvani s sistemom nagrajevanja so udeleženci nabrali več kot 68 milijonov kilometrov, prevoženih z nižjimi emisijami, večjo stroškovno učinkovitostjo in varnostjo.

Vozniki, razvrščeni v različne ravni na podlagi svojega rezultata, zbirajo točke, da pridobijo dostop do popolnoma novega kataloga ekskluzivnih nagrad, od tehnoloških pripomočkov do edinstvenih izkušenj. Letos so nagrade še bolj razburljive, saj vključujejo vstopnice za evropske koncerte svetovne turneje Metallica M72.

Vstop v program je hiter in enostaven. Voznik mora samo prenesti aplikacijo IVECO ON Easy Way, se prijaviti neposredno iz aplikacije in se vpisati v Drivers Fidelity Club. Ko je vozilo povezano in je voznikova kartica povezana z njegovim računom IVECO ON, lahko voznik začne zbirati točke.