DAF predstavlja PACCAR Connect

S svojo široko paleto informacij in enostavnostjo uporabe, ki je vodilna v panogi, novi PACCAR Connect postavlja merilo za spletne platforme za upravljanje voznega parka. PACCAR Connect je zlahka dostopen in omogoča zelo preprosto integracijo z obstoječo programsko opremo tretjih dobaviteljev. Vsak novi DAF XB, XD, XF, XG in XG+ je serijsko dobavljen v kombinaciji z najmanj 10-letnim paketom PACCAR Connect.

DAF PACCAR Connect
DAF PACCAR Connect | Foto: DAF Trucks

PACCAR Connect je sestavljen iz številnih komponent: strojne in programske opreme v tovornjaku, snemljive tablice (opcijsko) v kabini in spletnega portala, do katerega je mogoče dostopati s skoraj katere koli stacionarne ali mobilne naprave. PACCAR Connect lahko zagotovi informacije v realnem času o učinkovitosti posameznih vozil in celotnega voznega parka, logističnih procesih in učinkovitosti voznikov, s čimer operaterjem pomaga optimizirati njihove donose.

Ena od glavnih prednosti PACCAR Connect je, da lahko obstoječe logistične aplikacije tako zunanjih ponudnikov uporabljajo podatke s spletnega portala. Tako je lažje spremljati logistične procese in delovanje flote z računalnika, prenosnika ali celo tablice. Tablični računalnik PACCAR Connect prav tako pomaga olajšati in učinkoviteje delo voznika, saj lahko poveže mobilne storitve PACCAR Connect z navigacijskim sistemom DAF. To pomeni, da se lahko nove poti, ki jih sestavi disponent, pošljejo neposredno v navigacijski sistem DAF Truck.