Čas je za spremembe, Celje vabi na vizualno doživetje!

Ta vikend se na celjskem sejmišču obeta nekaj, o čemer ste do sedaj lahko le sanjali. Prihaja namreč čisto nov, festival Eroticland, katerega cilj je, da bi se počutili kot doma. Hm, se sliši obetavno? Morda je lahko še boljše kot doma! Pridite in se prepričajte sami.

Eroticland
Eroticland – čas je za spremembe, Celje vabi na vizualno doživetje!

»Po enajstih letih Sloverotike je prišel čas za velike spremembe. Koncept, ki smo ga zasnovali, je čisto nov, takšnega festivala ni nikjer po Evropi," obljublja soorganizator Roman Fileš, ki pravi, da bo dogodek narejen po principu nogometne tekme, pomešane z velikim koncertom. Ta bo namreč potekal na višjem nivoju kot doslej, vse je zasnovano na inovativen način, izključno za Eroticland.

Cilj festivala je, da bi se obiskovalci sprostili kot doma, da bi v družbi prijateljev in boljših polovic pozabili na okvirje, ki nam jih naroča družba, se prepustili vizualnim orgazmom in se kaj novega naučili na delavnicah. Fileš pravi, da je poglavitno,"da ljudje pride k nam in se imajo noro!" 

Nepozabna orkestrska orgija

To je poudaril tudi legendarni porno zvezdnik Rocco Siffredi, glavni protagonist dogodka znan pod vzdevkom "The Italian Stallion" (italijanski žrebec), ki je zaigral v več kot 1300 filmih za odrasle. O Eroticlandu šaljivo pravi, da "bo pripravil nekaj, česar ne morete narediti doma", s čimer napoveduje nepozabno svetovno orkestrsko orgijo, ki jo bo dirigiral na stopnicah. Ta bo boj med violončeli (MILF dekleti) ter violinami (mladimi dekleti), ki jim bodo pomagali fantje v vlogah trobil. Siffredi bo s seboj namreč pripeljal svojo ekipo, med njimi komaj 19-letno Martino Smeraldi, ki je nedavno predstavila svoj filmski prvenec. Nagrajena igralka, ki jo bo mogoče videti v Celju, je tudi ameriška biseksualna zvezdnica, MILF of the year, Veronica Avluv, med starimi znankami pa se vrača Cherry Kiss, ki bo vodila tudi eno izmed delavnic. Veliko je imen, ki bodo na kar devetih prizoriščih izpolnila vaša najbolj divja pričakovanja, zato si vzemite dovolj časa, da vam kaj ne uide. 


»Letos je novost tudi ta, da je mogoče kupiti dvodnevno vstopnico, predvsem zato, ker je ogromno delavnic, program je zelo bogat, zato si v enem dnevu zelo težko ogledamo vse,« sporočajo organizatorji, ki bodo dogajanje na Eroticlandu spremeniliv glamurozne live nastope, z avdio-vizualnimi efekti, lučmi, laserji, ognjem, vizualizacijami ... “Ustvariti želimo vzdušje velikih koncertnih spektaklov - le da bomo na tem odru igrali na malce drugačne instrumente, takšne, ki jih je ustvarila mati narava.”


Eroticland se bo zgodil 29. in 30. novembra, vstopnice so na voljo na vseh prodajnih mestih Eventim in Petrol.
Več informacij na www.eroticland.eu.

Preko naše facebook strani - https://www.facebook.com/Revija.Transport pa se do četrtka, 28. 11. 2019, do 12. ure lahko potegujete za BREZPLAČNO KARTO.