Caddy Edition za začetek novega modelskega leta

Po začetku predprodaje novih modelov Caddyja se je začela tudi proizvodnja. Prvi modeli Caddyja iz modelnega leta 2025 bodo v prodajnih salonih v Nemčiji od konca maja. Prvi bodo iz proizvodnih trakov zapeljali modeli serije Caddy Edition.

VW Caddy Edition
VW Caddy Edition | Foto: Volkswagen

Caddy Edition je na voljo kot običajna ali dolga različica (Maxi) in kot različica Cargo – mestni dostavnik za obrtnike, mala podjetja ali dostavne službe. In seveda je na voljo tudi kot potniški kombi za ljudi, ki redno prevažajo otroke in otroške vozičke, družino in prijatelje ali ki imajo velike hobije – in želijo prevažati kolesa, jadralne deske ali svoje hišne ljubljenčke.

VW Caddy Edition

Streho z visokim kontrastom, pobarvano v črno, dopolnjujejo številne črne oblikovne komponente in napisi, ki jasno kažejo, da je to Caddy v njegovi najbolj privlačni obliki – Caddy Edition. Pri potniških modelih je kot dodatna oprema na voljo z integrirano stekleno panoramsko streho.

VW Caddy Edition

Vsi modeli Caddyja, vključno s serijo Edition, bodo sprva na voljo z dvema bencinskima motorjema TSI s 85 kilovati – opcijsko z ročnim ali samodejnim menjalnikom – in dvema motorjema TDI. TDI z močjo 75 kilovatov ima 6-stopenjski ročni menjalnik, različica z 90 kilovati pa 7-stopenjski DSG. Nadaljnje različice motorja in menjalnika bodo sledile tekom leta.

VW Caddy Edition

Fotogalerija