Beli lev je najlepši

Na nedavnem Trucknology Festivalu v Munchnu so izbrali najlepši MAN tovornjak - zmagovalec White Lion prihaja iz Poljske.

MAN Truck Champion
MAN Truck Champion | Foto: MAN Truck & Bus

Na tekmovanje za najlepši tovornjak MAN na evropskih cestah, ki ga organizira MAN Truck & Bus, se je prijavilo okoli 200 podjetnikov in voznikov iz 18 držav. Skupni zmagovalec iz Poljske in štirje drugi finalisti iz Nemčije, Italije, Turčije in Velike Britanije so prejeli nagrade iz rok Friedricha Baumanna, člana izvršnega odbora za prodajo in rešitve za stranke pri MAN Truck & Bus na MAN Trucknology Festival 2023. 

MAN Truck Champion

260 udeležencev iz 18 držav se je odzvalo na klic in predložilo slike in opise svojih vizualno posebnih vozil: Impresivna paleta lepotcev je segala od umetniško dragocenih poslikav kabine z zračnimi pištolami (airbrush) do zmogljivega TGX-a 18.640 v zlati barvi. Od 31. maja do 11. junija je bilo mogoče javno glasovati na družbenih omrežjih Facebook in Instagram ter na kanalih in spletnih straneh »Trucker's World by MAN«. Nato so določili najlepše tovornjake v vsaki posamezni državi. Prvih 5 udeležencev, vključno z zmagovalcem na evropski ravni, je bilo določenih tudi z javnim glasovanjem na istih kanalih od 15. do 25. junija.

MAN Truck Champion

Evropski zmagovalec Paweł Pabich je bil v finalu tekmovanja MAN Truck Champions vidno ponosen, ko je bilo njegovo vozilo – popolnoma bel MAN TGX – nagrajeno kot »Najlepši MAN v Evropi«. "Notranji elementi so moj lastni dizajn in narejeni po meri. Čudovita snežna belina, osvetlitev in vsi inovativni dodatki, ki jih lahko opazimo na daleč, naredijo moj tovornjak edinstven in izviren," je o svojem "Belem levu" povedal srečni zmagovalec.

MAN Truck Champion

Fotogalerija