Avtobusni proizvajalci razkrili svoje adute

Sejem Busworld Kortrijk, ki se zgodi na vsaki dve leti, je tudi tokrat zavzel majhno belgijsko mesto Kortrijk. Globalna B2B izložba Busworld, je za vse povezane z avtobusnim prometom in avtobusno industrijo tokrat že 24 zapored odprla svoja vrata. Z več kot 40 leti izkušenj velja omenjeni dogodek za najstarejšega in obenem tudi najbolj znanega na avtobusnem področju. Leta 2001 se je Busworld International preselil na svetovno raven. Sedaj ima sejem pet sestrskih sejmov na vseh kontinentih.

Avtobusni proizvajalci razkrili svoje adute

Letos poteka zadnje leto, ko se sejem odvija v mestu Kortrijk, od leta 2019 (sejem se odvija na vsaki dve leti) pa bo sejem v Bruslju. Da si boste lažje predstavljali, kaj vse je bilo danes predstavljeno, smo vam pripravili manjšo fotogalerijo. Na novinarskih konferencah zjutraj so svoje novosti predstavili tudi Volvo, Daimler, Scania, Van Hool, Otokar, Iveco, Temsa, Yutong in VDL. V popoldanskem času pa so se jim pridružile še novosti proizvajalcev Solaris, Unvi, Byd, Isuzu in MAN.

Seveda, ker to niso vse novosti, skrbno spremljajte našo spletno stran, kjer vam bomo predstavili pomembnejše novosti iz sveta avtobusov. 

Ne prezrite pa tudi članka, kateri avtobus je postal Coach of The Year 2018! 

Fotogalerija