Arriva z novo linijo povezuje prestolnice

Nova mednarodna linija bo od 28. januarja 2016 naprej dnevno povezovala Maribor in Zagreb z avstrijsko prestolnico Dunajem.

Arriva bo z novo linijo povezala Zagreb, Maribor in Dunaj

Skupina Arriva, Deutsche Bahn uvaja  v regiji novo avtobusno linijo Zagreb-Maribor-Graz-Dunaj. Na novi Arriva Express liniji bodo potniki lahko izkusili hitrejše in cenovno ugodnejše potovanje. To je že druga visokokakovostvna mednarodna avtobusna linija, ki jo skupina Arriva, Deutsche Bahn uvaja v regiji pod blagovno znamko Arriva Express. Prvo Arriva Express linijo Zagreb-Ljubljana-Milano je uvedla lani oktobra.

Nova linija Zagreb-Maribor-Graz-Dunaj bo vozila vsak dan v tednu. V Sloveniji bo potnike pobirala v Mariboru, ter jim že za 20 evrov omogočala potovanje na Dunaj, ali za 11 evrov do Zagreba. Cena povratne vozovnice iz Maribora do Dunaja je 32 evrov in 18 evrov do Zagreba.

Nakup vozovnic v Sloveniji je možen na Avtobusni postaji Maribor, na prodajnem mestu skupine Arriva na Mlinski ulici 28, potnikom pa je omogočen tudi varen, enostaven in hiter nakup s plačilnimi karticami prek spletne prodaje skupine Arriva. Odhod iz mariborske avtobusne postaje v smeri proti Dunaju je ob 10.53, v smeri proti Zagrebu pa je odhod ob 19.37.