360˚ neposreden stik s strokovnjaki

Michelin je pripravil novo platformo transport.michelin.si, ki je namenjena prevoznikom in jim nudi 360° izkušnje s področja pnevmatik na spletu.

gume

S platformo transport.michelin.si  lahko prevozniki izboljšajo poslovanje, tako da:

  • izberejo prave pnevmatike za njihovo področje dela,
  • dostopajo do zanje prilagojenih storitev,
  • od Michelinovih strokovnjakov za področje pnevmatik in drugih pomembnih prevoznikov, ki so uspeli skupaj z Michelinom, pridobijo nasvete na osnovi resničnih izkušenj.

 

S pomočjo platforme  transport.michelin.si prevozniki lažje sprejemajo prave odločitve v povezavi s pnevmatikami in se lahko osredotočijo na izboljšanje njihovega poslovanja skupaj z Michelinom, saj je izbira pravih pnevmatik povezana s prednostmi, kot so varnost, donosnost in varstvo okolja. Poleg tega jih lahko Michelinova nova spletna stran vodi do najbližjega trgovca ali do kotnakta z Michelinovim strokovnjakom za pnevmatike. Z dostopom do transport.michelin.si lahko torej prevozniki na enem mestu pridobijo vse koristne nasvete za učinkovitejše poslovanje v sektorju prevozništva.

Michelin s platformo transport.michelin.si nudi napotke in interakcijo izkušenj. Skupaj s posebnim delom, osredotočenim na priporočila za izbor, uporabo in vzdrževanje pnevmatik, za izkoristek najboljše učinkovitosti, je ena od novosti, ki jih prinaša nova platforma, del za pričevanja, v katerem bodo zbrane študije najboljših primerov in zgodb o uspehu - v skupni rabi za prenos izkušenj od prevoznika do prevoznika. Ta svetovalni del je prisoten v vseh Michelin socialnih medijih, saj družba meni, da lahko v resničnem življenju najdemo najboljše rešitve za izboljšanje poslovanja.

 

Da bi še izboljšali podporo prevoznikom v različnih komunikacijskih okoljih, je Michelin ustvaril različne račune za LinkedIn, za YouTube in Instagram.

  • Na poslovnem omrežju LinkedIn je Michelin ustvaril skupino za razprave, katere namen je iskanje rešitev za optimizacijo stroškov prevoznikov  – Optimizing European Road Transport Costs. Prevoznike vabimo, da se pridružijo skupini za razprave in delijo njihove izkušnje ter da  poiščejo najnovejše rešitve, nasvete in študije raznih primerov drugih prevoznikov in Michelinovih strokovnjakov.
  • S prijavo na spletno stran Michelin Truck Tires Europe YouTube lahko prevozniki dostopajo do knjižnice videlo poznektov s filmi z zelo nazornimi opisi, kjer so predstavljene zadnje tehnologije za povečanje zmogljivosti pnevmatik, primerjalni testi v različnih razmerah na cesti in dobre prakse Michelinovih partnerjev. 
  • Z #@MICHELINTRUCK v aplikaciji Instagram, socialnem omrežju za delitev fotografij, Michelin omogoča članom skupnosti prevoznikov, da prikažejo njihove blagovne znamke in ožkivijo njihovo strast ter delijo posnetke nekaterih nenavadnih, neobičajnih stvari, ki se ne dogajajo v okviru njihovega poslovanja.

Z dejavnostjo na teh družbenih platformah Michelin potrjuje tesne vezi z prevoznimi podjetij na igriv, povezovalen, inovativen in interaktiven način. Michelin vabi uporabnike, da delijo svoje izkušnje z blagovno znamko na platformah različnih socialnih medijev in da  sodelujejo z drugimi uporabniki iz skupnosti prevoznikov, saj je prav to sodelovanje proces, ki se  osredotoča na oblikovanje rešitev.