34 let vrhunske avtoservisne opreme in storitev

Produkt je že več kot tri desetletja nepogrešljiv igralec na slovenskem trgu, ki se z napredkom tehnologije v avtoservisni dejavnosti uspešno prilagaja povpraševanju na trgu in širi svoj prodajni program.

Produkt
Produkt

V svojem dolgoletnem obstoju so postali sinonim za kakovostno avtoservisno opremo in odlično servisno storitev, ki je ključna za nemoteno delovanje avtomehaničnih delavnic, vulkanizerjev, kleparskih delavnic in delavnic za tehnične preglede.

Zakaj izbrati Produkt?

V Produktu so ponosni na svoje partnerstvo z vodilnimi blagovnimi znamkami v industriji avtoservisne opreme, ki zagotavljajo najvišjo kakovost in učinkovitost. So zastopniki svetovno priznanih proizvajalcev MAHA, HUNTER, Mondolfo Ferro, RAVAGLIOLI, Raasm, Norfi, BETA, Ecotechnics, Autel, idr.

Njihova ponudba je skrbno izbrana, da zadovolji potrebe različnih industrijskih sektorjev. Tako vam je na voljo celotna oprema od drobnega orodja pa do najsodobnejše računalniško podprte opreme:

  • dvigala za osebna in tovorna vozila,
  • naprave za nastavitev in kontrolo podvozja vozil,
  • stroji za premontažo in uravnoteženje pnevmatik,
  • naprave za kontrolo in polnjenje avtomobilskih klim,
  • sistemi za odsesavanje izpušnih plinov vozil,
  • oprema za tehnične preglede (zavorni valji, preizkuševalci zračnosti končnikov, analizatorji izpušnih plinov ipd.),
  • ročno orodje, delavniško pohištvo in pulti,
  • oprema za distribucijo olja in maziv,
  • diagnostične naprave za osebna in tovorna vozila, kalibracija ADAS, električne polnilnice idr.

34 let vrhunske avtoservisne opreme in storitev

Ogled naprav in orodja, ki je na zalogi, je možen v njihovem razstavnem salonu na Šmartinski cesti 211b, na voljo pa so tudi z obiskom na vaši lokaciji.

V Produktu nudijo kakovosten servis, ki vključuje pregledovanje in vzdrževanje komponent, zamenjavo obrabljenih delov, kalibracije in preverjanje ustreznosti nastavitev. Če želite zamenjati staro opremo za novo, nudijo odkup starih ter širok izbor novih strojev in naprav, ki jih lahko preverite na www.produkt.si.

Zapeljite vaš posel na višji nivo

Njihovi zastopniki vas obiščejo na vaši lokaciji in vam z osebnim pristopom svetujejo pri željeni investiciji, nakupu opreme in orodja ter najdejo najboljšo rešitev. Nudijo vam visoko strokovno pomoč od osnovne ideje pa do končne izvedbe tehničnih del. Njihov ekipa je vedno pripravljena, da pomaga rešiti vaše izzive.