300.000 mask v Sloveniji s pomočjo solidarnosti

Maske, ki sta jih Aleksander Čeferin in ustanovitelj Alibabe Jack Ma obljubila Sloveniji, so danes s pomočjo transportnega podjetja GA+GR transport d. o. o. prispele v Ljubljano.

GA+GR transport
300.000 mask v Sloveniji s pomočjo solidarnosti

Danes malo po 14. uri je v Slovenijo iz Belgije prispelo 300.000 mask. Letalo iz Kitajske je s težko pričakovanim tovorom v Belgiji pristalo 18. 3. in nato čakalo na prevoz. Na pomoč je priskočilo podjetje GA+GR transport d. o. o., ki je prevoz Sloveniji doniralo. Za lepo gesto se državljani lahko zahvalimo Damjanu Nezmahu, Martinu Greifu in Renatu Greifu. V podjetju so nam zaupali, da brez težav ni šlo. Ko je tovornjak z maskami želel prečkati nemško-avstrijsko mejo, ga kljub temu, da je tovor bil pravilno zaplombiran, niso spustili čez mejo. Saj so bili vozniki državljani tretjih držav. Renato Greif in Damjan Nezmah sta se na mejo odpravila z osebnim vozilom, zamenjala voznike in tovor pripeljala v Slovenijo.

Podjetju se je zahvalil tudi minister za obrambo Matej Tonin.

Hvala fantom, ki so dokazali, da ko je potrebno, Slovenci znamo stopiti skupaj. Dokaz so naši prevozniki, ki so nam zgled vsem, hkrati pa so dokazali, kako pomembna je transportna panoga.

Ostanite zdravi. 

Fotogalerija