30 let maziv Shell v Sloveniji

Letos mineva 30 let od prve dobave maziv Shell v Sloveniji. Posel z mazivi se je začel in razvijal v takratnem podjetju Actinia d.o.o., uspešno pa ga danes nadaljujejo v podjetju Haberkorn d.o.o..

Haberkorn
Ob tem slavnostnem jubileju se v podjetju Haberkorn zahvaljujejo zvestim kupcev za dosedanje sodelovanje in se veselijo skupnih uspehov tudi v prihodnje.

Haberkorn je edini pooblaščeni distributer maziv Shell v Sloveniji in Avstriji. Prednosti svetovno priznane znamke maziv Shell, ki obeležuje 115 let, obsežna ponudba proizvodov, stalne zaloge in dobavljivost predstavljajo dejansko vrednost za kupce. Poleg raznolike palete maziv za skoraj vsako rabo, imajo lastno ekipo svetovalcev za maziva, ki so na voljo za vsa vprašanja in tehnično pomoč.

Prodajna ekipa, z dolgoletnimi izkušnjami, je tista, ki skrbi za pravilno izbiro maziv originalnega porekla in nudi prodajno tehnično svetovanje na terenu. Profesionalna obravnava potreb v vseh vrstah industrije, premium proizvodi za različne aplikacije in sledljivost od proizvodnje do distribucije deluje brezhibno. Stalno sodelovanje s strokovnjaki v podjetju Shell, poznavanje trendov in specifikacij, doprinese k dobremu poslovnemu odnosu.

Ob tem slavnostnem jubileju se v podjetju Haberkorn zahvaljujejo zvestim kupcev za dosedanje sodelovanje in se veselijo skupnih uspehov tudi v prihodnje. Poleg ponudbe maziv, Haberkorn d.o.o. kot del skupine Haberkorn, največjega tehničnega trgovca v Avstriji, kupce oskrbuje z industrijskimi cevmi, strojnimi elementi, hidravliko, delovno zaščito in nudi široko paleto dodatnih storitev.