Nova platforma za rezervacije vozovnic

Optimizirajte delovanje svoje flote z novo Easytripovo platformo za ponudbe in rezervacije, prilagojeno za rezervacije trajektov, vlakov in prehodov skozi predore.

Easytrip
Nova platforma za rezervacije vozovnic

V hitrem svetu transportne logistike je učinkovitost ključna. Krmarjenje po zapletenem spletu trajektnih poti, železniških povezav in prehodov skozi alpske predore je lahko naporna naloga za upravitelje voznih parkov. Vendar pa obstaja rešitev, ki obljublja, da bo ta proces ne le obvladljiv, temveč tudi hiter in učinkovit – platforma za ponudbe in rezervacije (Q&B) Easytrip Transport Services.

Easytrip

Nove funkcije

Easytrip je predstavil novo platformo za rezervacije. Portal ostaja namenjen poenostavitvi povezav med cestnim, železniškim in pomorskim prometom, zdaj pa izboljšana različica prinaša množico novih funkcij in izboljšav, ki uporabniško izkušnjo dvignejo na višjo raven!

  • Oblikovalska preobrazba: Uporabniški vmesnik platforme je bil podvržen popolni oblikovni preobrazbi za boljšo uporabniku prijazno izkušnjo z interaktivnimi zemljevidi.
  • Priročna možnost plačila s kreditno kartico: vsi si želimo olajšati življenje, zato je uvedeno nemoteno plačevanje s kreditnimi karticami. Z le nekaj kliki lahko zdaj plačate rezervacije in storitve neposredno prek varnega plačilnega sistema s kreditno kartico.
  • Optimizirane poti: sistem vam bo pomagal načrtovati učinkovite poti, zmanjšal stroške in čas dostave.


 Velik nabor ponudbe

Easytripova platforma izstopa z dostopom do več kot 700 trajektnih linij, alpskih tunelov in vlakov, kar upravljavcem voznih parkov zagotavlja obsežno mrežo za iskanje najprimernejših povezav. Preko strateških partnerstev z velikimi evropskimi operaterji platforma Q&B uporabnikom ponuja konkurenčne popuste in cene, prilagojene njihovim potrebam. Poleg udobja služi kot stroškovno učinkovita rešitev za učinkovito upravljanje transportnih potreb voznega parka.

Po opravljeni rezervaciji na platformi uporabniki nemudoma prejmejo potrditev prek besedilnega sporočila in elektronske pošte. Funkcionalnost sistema v realnem času omogoča upraviteljem voznih parkov sprejemanje hitrih odločitev in prilagoditev, kar zagotavlja odzivnost v dinamičnem prometnem okolju.

Pri Easytrip Transport Services razumejo, da transportna industrija deluje 24 ur na dan. Zato je njihov namenski oddelek za rezervacije vozovnic na voljo tudi zvečer in ob vikendih. Ne glede na to, ali imate vprašanje o rezervaciji ali potrebujete pomoč pri spremembah v zadnjem trenutku, je ekipa za podporo pripravljena zagotoviti hitro in zanesljivo storitev.

Za več informacij se obrnite na nas:  00386 31 707 216
www.easytrip-transport-services.com/sl