Število registracij v sistem DarsGo vztrajno narašča

Matični DarsGo servisi, ki jih je Dars uredil na sedmih lokacijah, uspešno izvajajo registracijo novih strank v sistem DarsGo. Do 22. januarja 2018 se je v sistem DarsGo registriralo 16.170 vozil. Z veliko prednostjo prevladujejo slovenski uporabniki, sledijo pa jim uporabniki iz Poljske, Romunije, Madžarske, Hrvaške, Slovaške, Bolgarije ter Bosne in Hercegovine.

Image
Predvidoma v začetku februarja 2018 bodo registracijo strank v sistem DarsGo začeli izvajati tudi pooblaščeni DarsGo servisi na bencinskih črpalkah Petrol, OMV in MOL na avtocestnih počivališčih, pozneje pa tudi na bencinskih črpalkah pred vstopom na avtocestno omrežje.

Hkrati z vzpostavitvijo mreže matičnih DarsGo servisov je Dars pričel z obsežno promocijo novega sistema s pomočjo informativnih zgibank (v osmih jezikovnih različicah v skupni nakladi 102.500 izvodov) ter z neposredno pošto obstoječim strankam, ki uporabljajo ABC tablice in DARS kartice. Novi sistem se oglašuje tudi v tiskanih in spletnih medijih ter družbenih omrežjih. Odziv je pozitiven in iz tedna v teden se v sistem registrira vse več uporabnikov.

Predvidoma v začetku februarja 2018 bodo registracijo strank v sistem DarsGo začeli izvajati tudi pooblaščeni DarsGo servisi na bencinskih črpalkah Petrol, OMV in MOL na avtocestnih počivališčih, pozneje pa tudi na bencinskih črpalkah pred vstopom na avtocestno omrežje. Registracija v sistem je sicer mogoča tudi na spletni strani DarsGo, ki je trenutno dostopna v slovenščini in angleščini, v kratkem pa se načrtuje tudi vzpostavitev enajstih dodatnih jezikovnih različic.

Trenutno se po slovenskem avtocestnem omrežju že vozi sto tovornih vozil, polepljenih z oglasi za sistem DarsGo na zunanjih stranicah. Pred uvedbo sistema pa DARS načrtuje še dodatno oglaševanje novega sistema z reklamnimi panoji nad avtocestami, radijskimi oglasi, oglasi v tujih spletnih medijih ter tremi dodatnimi informativnimi letaki za voznike težkih vozil.

Fotogalerija

Sorodne vsebine

MAN

Serija TGX Lion Pro Edition

16. marec 2018 Posebna serija TGX - Lion Pro Edition ponuja učinkovito in maksimalno udobje. MAN Lion Pro Edition je tovornjak, ki s...

Dramis Trucks

Kenworth 10x10 na steroidih

15. marec 2018 Kanadsko podjetje Dramis Trucks, ki je specializirano za razvoj in prilagajanje rudarskih rešitev, je predstavilo svo...

Cordia d.o.o. - DAF

Vabljeni na odprtje in roadshow

15. marec 2018 Podjetje CORDIA – DAF CENTER, d. o. o., vabi na odprtje novega poslovno-servisnega centra v Hočah pri Mariboru. Odprt...