Omejena serija ob 90. obletnici

Nizozemski proizvajalec tovornjakov DAF Trucks je ob 90. obletnici podjetja predstavil omejeno serijo novega modela XF z imenom 90 Anniversary Edition. Tovornjak predstavlja spomine, ko je pred 90-timi leti Hub van Doorne postavil temelje DAF-a, ki je sedaj eden izmed najuspešnejših evropskih proizvajalcev tovornjakov.

Image
Omejena serija Anniversary Edition je omejena le na 250 vozil in je opremljena z kabino Super Space Cab z vsemi zunanjimi deli v barvi kabine, LED žarometi, strešnim oknom, meglenkami in bočnimi lučmi, zračnimi difuzorji (4x2) in aluminijastimi platišči Alcoa.

Omejena serija Anniversary Edition je omejena le na 250 vozil in je opremljena z kabino Super Space Cab z vsemi zunanjimi deli v barvi kabine, LED žarometi, strešnim oknom, meglenkami in bočnimi lučmi, zračnimi difuzorji (4x2) in aluminijastimi platišči Alcoa. Na strehi kabine so nameščene zračne hupe. Ponuja najzmogljivejši motor PACCAR MX-13 390 kW/ 530 KM ter vsebuje premium paket, ekskluzivne črtaste podobe in elemente zunanjega oblikovanja. Na voljo je kot vlačilec 4x2 (FT) za trge na evropskem kontinentu in kot vlačilec 6x2 (FTG) za Združeno kraljestvo in Irsko.

Edinstvena omejena izdaja DAF-ovega "mednarodnega tovornjaka leta 2018" je na voljo v treh privlačnih barvah: Anniversary Black, Rouge Flamme in Jamaica Blue. Barvne trakove v modri ali rdeči barvi na rešetki izražajo ekskluzivnost omejene serije 90 Anniversary Edition. Ročno oblikovana različica znanih zgodovinskih logotipov DAF je ponosno prikazana na sprednji strani vozila ter na straneh in hrbtni strani kabine.

V notranjosti
Osvetljen klasičen logotip DAF je nameščen na vratih in se lahko vidi le ko se vrata odprejo. Zraven se nahaja tudi edinstvena številka serije, ki je vidna znotraj kabine. Za voznika je dobro poskrbljeno z usnjenimi zračnimi sedeži Xtra Leather z usnjenimi nasloni za roke in nasloni za glavo ter usnjenim volanom. Zgodovinski logotip najdemo še na plošči z informacijami o vozniku in na vrhunskem radio-navigacijskem sistemu.

Luksuzni darilni set
Vsaka serija 90 Anniversary Edition XF prihaja z oštevilčenim luksuznim darilnim setom. Komplet vsebuje polno usnjeno potovalno torbo, elegantno jakno z usnjenimi detajli, DAF Waterman nalivno pero v usnjeni škatli, usnjeno denarnico za kartice in 90 Anniversary Edition skico s podpisom glavnega oblikovalca DAF-a, Bart van Lotringena.

Sorodne vsebine

DAF Trucks

Popolnoma električen CF

22. maj 2018 DAF Trucks je skupaj s partnerskim podjetjem VDL Group pripravil prvo serijo tovornjakov CF Electric. Tovornjaki bodo...

Mercedes-Benz

V razred v izvedbi Night Edition

21. maj 2018 Zunanjost izvedbe Night Edition poudarjajo črna ohišja vzvratnih ogledal, ekskluzivna sedemkraka AMG 19-palčna alumi...

Transport & Logistika

Transport Show 2018 – 25. in 26. maj

21. maj 2018 Vabimo vas na največjo razstavo gospodarskih vozil, prikolic, dodatne opreme in drugih spremljajočih dejavnosti v Slo...

MAN Trucks

Nova generacija tovornjakov

20. maj 2018 MAN Trucks se ukvarja z razvojem naslednje generacije tovornjakov. Govorice pa kažejo, da so v razvoj vključeni tudi ...