Novi menjalnik Optidriver Xtended za serijo K in C

Renault Trucks za serijo vozil K in C ponuja robotizirani menjalnik Optidriver Xtended, ki je opremljen z eno ali dvema dodatnima počasnima prestavama. Tovornjak se premika s počasno hitrostjo in sicer med 0,7 in 2 km/h.

Image
Menjalnik Optidriver Xtended izboljša udobje vožnje in manevrske sposobnosti tovornjakov v težkih voznih razmerah ter olajša vožnjo v strmi klanec v polni obremenitvi.

Menjalnik Optidriver Xtended izboljša udobje vožnje in manevrske sposobnosti tovornjakov v težkih voznih razmerah ter olajša vožnjo v strmi klanec pri polni obremenitvi.

13-stopenjski menjalnik Optidriver Xtended se priporoča strankam, ki uporabljajo tovornjake v gradbeništvu in v težkih gradbenih industrijah, ki presegajo 80 ton, pa tudi pri tovornjakih, ki zahtevajo nenehno in počasno vožnjo, kot so trosilci in pometalni stroji.

14-stopenjski menjalnik Optidriver Xtended pa je na voljo za več kolesne pogone, ki jih uporabljajo za delo v kamnolomih, rudnikih, gozdovih.

Sorodne vsebine

DAF

Miran Pavicic DAF-ov tehnik leta

24. april 2018 Tekmovanje za naziv DAF European Technician of the Year 2018 je potekalo v DAF Trucks centru v Eindhovnu, kjer je 18 ...

Dacia Duster

Gorski reševalci zaupajo Dusterjem

23. april 2018 Dacia, ena od najhitreje rastočih avtomobilskih znamk v Evropi, se je s svojo vrednoto zanesljivosti v vseh razmerah ...