Novi menjalnik Optidriver Xtended za serijo K in C

Renault Trucks za serijo vozil K in C ponuja robotizirani menjalnik Optidriver Xtended, ki je opremljen z eno ali dvema dodatnima počasnima prestavama. Tovornjak se premika s počasno hitrostjo in sicer med 0,7 in 2 km/h.

Image
Menjalnik Optidriver Xtended izboljša udobje vožnje in manevrske sposobnosti tovornjakov v težkih voznih razmerah ter olajša vožnjo v strmi klanec v polni obremenitvi.

Menjalnik Optidriver Xtended izboljša udobje vožnje in manevrske sposobnosti tovornjakov v težkih voznih razmerah ter olajša vožnjo v strmi klanec pri polni obremenitvi.

13-stopenjski menjalnik Optidriver Xtended se priporoča strankam, ki uporabljajo tovornjake v gradbeništvu in v težkih gradbenih industrijah, ki presegajo 80 ton, pa tudi pri tovornjakih, ki zahtevajo nenehno in počasno vožnjo, kot so trosilci in pometalni stroji.

14-stopenjski menjalnik Optidriver Xtended pa je na voljo za več kolesne pogone, ki jih uporabljajo za delo v kamnolomih, rudnikih, gozdovih.

Sorodne vsebine

Africa Eco Race 2018

Iveco pometel s konkurenco

19. januar 2018 Na letošnjem desetem reliju Africa Eco Race 2018, ki se je odvijal od 31. decembra in končal 14. januarja 2018, je v ...

Še bolj Duster kot kdajkoli

Novi Dacia Duster

16. januar 2018 Po sedmih izredno uspešnih letih in več kot milijon prodanih primerkih je Dacia Duster doživel veliko prenovo.

Iveco

Crossway LE Natural Power

12. januar 2018 Prvič so ga predstavili na sejmu Busworld 2017 v Belgiji, kjer je v kategoriji Intercity prejel nagrado "Sustainable ...

Mercedes-Benz X

Robusten izgled in udobna notranjost

12. januar 2018 Športna terenska vozila so z več kot 805.000 prodanimi enotami in 14 odstotno rastjo veliko prispevala k lanskemu pro...