Tovornjaki za navijače

Enajst MAN-ovih »tovornjakov« TGE ima na stranicah številke Bayernovih zvezdnikov, njihovi portreti pa so naslikani na strehah. S tem predstavljajo prvo enajsterico, s katero se je Jupp Heynckes predstavil na svoji zadnji tekmi v vlogi trenerja moštva. Postava moštva je bila predstavljena na površini, ki meri kar 20 x 40 m.

MAN TGE
Pokalno finale v Berlinu je vedno poseben dogodek za nemške ljubitelje nogometa.

Sven Ulreich brani Bayernov gol. Drug steber varnosti je TGE s svojim asistentom za zaviranje v sili (EBA), ki spada med serijsko opremo. Srednja branilca Mats Hummels in Niklas Süle upata, da tega ne bosta potrebovala. Joshua Kimmich in David Alaba se nenehno držita svojih bočnih linij – prav tako kot aktivni sistem za vzdrževanje smeri vožnje (LGS) v novem TGE-ju. Javi Martínez, James Rodríguez in Alcántara Thiago zagotavljajo stabilnost na sredini igrišča. Thomas Müller in Franck Ribéry zanesljivo pripravljata priložnosti za gole Robertu Lewandowskemu.


Hartmut Sander, podpredsednik za komunikacije v korporaciji družbe MAN Truck & Bus AG pojasnjuje: „Pokalno finale v Berlinu je vedno poseben dogodek za nemške ljubitelje nogometa. Za MAN je to idealna osnova za izboljšanje ugleda naše znamke s pomočjo kreativne iniciative, hkrati pa priložnost, da predstavimo najnovejšega člana naše družine – transporter MAN TGE”.


Fotogalerija