ODGOVOR VSEM POKLICNIM UPORABNIKOM

Pri CITROËNU smo pripravili širok izbor gospodarskih vozil z inovativnim in učinkovitim dizajnom, motorji in opremo. CITROËN želi doseči, da bi v njegovi ponudbi vsak našel pravo vozilo zase. Gospodarska vozila so partnerji pri vsakdanjem delu, zato je CITROËN dodelal tudi njihovo udobje, robustnost in varnost.

Image
Citroën

PRI IZBIRI GOSPODARSKEGA VOZILA SI POSTAVITE PRAVA VPRAŠANJA!

Prevažate težke in velike kose tovora?

Najprej preverite največjo nosilnost in prostornino vsakega posameznega modela in ugotovite, kateri bi najbolje ustrezal vašim potrebam glede na dejavnost, s katero se ukvarjate. Pazite, da svojih potreb ne podcenite.

Vozite predvsem po mestu ali opravljate veliko daljših poti?

Če prevažate težke tovore na dolgih razdaljah, boste potrebovali veliko moči. Če vozite predvsem po mestu, bodo primernejši varčni motorji.

Pogosto potujete v družbi drugih ljudi?

Raje kot za dva posamična prednja sedeža se odločite za vozilo, ki bo imelo spredaj tri sedišča. Če je vaša ekipa še številčnejša, izberite podaljšano kabino, v kateri je lahko še dodatna vrsta s tremi ali štirimi sedišči.


Preživite v vozilu veliko časa?

Mobilna pisarna vam omogoča delo v odličnih pogojih in v njej si lahko skrbno uredite vso dokumentacijo. Za volanom vas bo pričakalo udobno in dodelano vozniško okolje, ki se lahko kosa tudi z osebnimi vozili.

Odkrijte popolno vozilo, ki vas bo spremljalo pri vsakdanjih dejavnostih.

CITROËN BERLINGO, moderen, vsestranski in … domiseln! Moderen, vsestranski in … domiseln! Še vedno tako modularen in funkcionalen Berlingo s svojo zaokroženo ponudbo oblik karoserije, motorjev in opreme ponuja odgovor na vse vaše poklicne potrebe.

CITROËN JUMPER, zasnovan za delo pod najboljšimi pogoji.  Citroën Jumper je delovni tovariš, pa tudi zastavonoša podjetja, ki je njegov lastnik in ima prav vse, da vas zapelje.

Nova pridobitev v paleti lahkih gospodarskih vozil  pa je NOVI CITROËN JUMPY, ki je z novo generacijo pridobil optimizirano arhitekturno zgradbo za še več uporabnih funkcij, tehnologije za pomoč pri vožnji  in motorje nove generacije, s katerimi postane idealen poklicni spremljevalec  "vsakodnevnih junakov". Učinkovita arhitekturna zgradba novega Citroëna Jumpyja se prilagaja najrazličnejšim potrebam, da vselej zagotavlja funkcionalnost, praktičnost in ergonomijo. Modularna konstrukcijska osnova zadnje generacije, ki je bila zanj posebej ojačena, je izšla iz platforme vozila C4 Picasso. Ponuja do 1400 kg dovoljene obremenitve, 6,6 m3 nakladalne prostornine in do 2,5 ton mase priklopnega vozila. Rezultat modularne zasnove sta tudi dve različni medosni razdalji (2,92 m in 3,27 m) ter dva zadnja previsa (0,80 m in 1,15 m), ki so v raznih kombinacijah na voljo za tri dolžine.

Več na www.citroen.si

Sorodne vsebine

FUSO

Prihodnost urbanega transporta

15. december 2017 Pri Daimler Trucks so evropskim strankam predali prve, popolnoma električno gnane tovornjake FUSO eCanter. In sicer s...

Scania

Zasloni namesto vzvratnih ogledal

15. december 2017 Digitalni zasloni na tovornjakih bi lahko v kratkem zamenjali običajna ogleda, izničili mrtve kote in izboljšali vidl...

Volvo

Novi sistem z dvema akumulatorjema

14. december 2017 Volvo Trucks v serije FH in FM uvaja nov sistem z dvema akumulatorjema, ki zagotavljata dovolj energije za vse sistem...

Optifuel Challenge 2017

Mednarodno tekmovanje v varčni vožnji

13. december 2017 Renault Trucks je oktobra v španskem mestu Toledo že četrtič organiziral finale mednarodnega tekmovanja o varčni vožn...