Kam na servis dizelskih tlačilk in injektorjev

V družinskem podjetju Diesel servis Burja znanje in dolgoletne izkušnje združujejo z vrhunsko tehnologijo. S svojim predanim delom, poudarkom na kakovosti storitev in nenehnem razvoju lahko svojim poslovnim partnerjem nudijo celostne rešitve na področju servisiranja, prodaje dizelskih tlačilk in injektorjev proizvajalcev Bosch, Delphi in Lucas.

Diesel servis Burja


Začetki podjetja segajo v leto 1982, ko je Bojan Burja ustanovil podjetje in se je začel ukvarjati z izdelavo varilnih aparatov, pozneje pa tudi zavornih oblog in sklopk. Sledil je servis osebnih in dostavnih vozil, leta 2004 pa je padla odločitev za dizel servis. Podjetje je leto pozneje že postalo Boschev pooblaščeni dizel servis.


DIREKTOR
Damjan Burja je v podjetju najbolj aktiven in obvladuje vsa področja poslovanja. Je oseba, ki v podjetju ve največ, a hkrati svoje znanje neumorno nadgrajuje z rednim izobraževanjem in usposabljanjem. Je tisti, s katerim so stranke najpogosteje v stiku. Za stranke si vedno vzame čas in poskrbi, da so obveščene o zahtevnosti posega, stroških popravila in tveganjih, ki so povezana s stanjem izdelka. Damjan Burja je direktor in lastnik podjetja.

V servisu Burja se ponašajo z najnovejšimi Boschevimi stroji za testiranje tlačilk in injektorjev za sodobna osebna in tovorna vozila ter delovne stroje. Testirajo injektorje in tlačilke ter vgrajujejo originalne rezervne dele znamk Bosch in Delphi. Leta 2012 so pričeli uporabljati stroj Hartridge AVM2 za testiranje dizelskih sistemov Delphi. Družba Bosch je v začetku leta 2015 najavila zaostritev pogojev sodelovanja in predstavila nove zahteve, ki so jim v servisu Burja seveda sledili in jih v najkrajšem možnem času tudi dosledno izpolnili. Leto kasneje so z družbo Bosch podpisali pogodbo o dolgoročnem sodelovanju na področju servisiranja dizelskih sistemov Bosch in postali edini pooblaščeni serviser za območje Slovenije.


V podjetju imajo na voljo tudi čisti prostor (ang. Clean Room), v katerem poteka delo v »čistih pogojih«. Prostor omogoča možnost nadzora kontaminacije z delci iz zraka. Vsi elementi, ki so dovoljeni za uporabo v čistem prostoru, morajo izpolnjevati najvišje zahteve glede lastnosti emisije delcev.

Diesel servis Burja je na področju servisiranja dizelskih motorjev prisoten že od leta 1994. Z rednim izobraževanjem in usposabljanjem zaposlenih podjetje zagotavlja sprotno reševanje izzivov in se lahko pohvali z več kot 99-odstotno uspešnostjo. V podjetju je trenutno zaposlenih sedem ljudi. Od leta 2006 delujejo v novih in sodobno opremljenih prostorih za servisiranje osebnih in manjših tovornih vozil, kjer opravljajo tudi popravila dizelskih tlačilk in injektorjev.

diesel-servis.si

Fotogalerija