Nova generacija motornih goriv EVO

Skupina MOL je v mesecu juniju predstavila novo generacijo svojih goriv, ki nadvse učinkovito skrbijo za motorje z notranjim izgorevanjem. Nova generacija goriv EVO bo na voljo v celotni mreži bencinskih servisov Skupine MOL v Srednji in Vzhodni Evropi, zato bo voznikom v celotni regiji zagotovljena enaka vrhunsko kakovost goriva.

Image
Goriva MOL EVO z izboljšano vsebnostjo dodatkov zmanjšujejo nastajanje oblog. Čistejši sistem vbrizga zagotavlja optimalno doziranje količine goriva in s tem stabilno delovanje.

Zahvaljujoč posebnim dodatkom, goriva EVO ščitijo sestavne dele motorja pred korozijo in nastankom oblog in poskrbijo za čiščenje že nastalih oblog. Goriva EVO tako ohranjajo čistejše motorje in zagotavljajo čistejše delovanje sistema vbrizgavanja goriva. Glede na rezultate testiranj, goriva EVO z obogatenim paketom dodatkov, odstranijo do 58% oblog. Rezultat tega je znatno povečanje zmogljivosti motorja in podaljšana življenjska doba motorjev, dosežena na okolju prijaznejši način. Goriva EVO zagotavljajo doseganje navedenih učinkov zahvaljujoč povečanemu deležu dodatkov.

Predstavitev nove generacije goriv MOL EVO poteka v skladu z maloprodajno strategijo Skupine MOL in je tudi odgovor na konstanten razvoj v avtomobilski industriji. Z novo generacijo goriv, Skupina MOL svojim 10 milijonom kupcem v regiji Osrednje in Vzhodne Evrope, zagotavlja okolju prijaznejša goriva premium kakovosti.  

Lars Höglund, Izvršni predsednik maloprodaje v Skupini MOL je povedal: »Skupina MOL ponosno predstavlja novo generacijo motornih goriv EVO. Prenovljena paleta goriv je oblikovana s skrbno izbranimi komponentami in najsodobnejšimi dodatki ter tako predstavlja našo 100% skrbnost za kupce. MOL posveča posebno pozornost potrebam kupcev in aktualnim trendom v razvoju motorjev. Med razvojem EVO goriv je MOL izboljšal najpomembnejše komponente z namenom, da ugodimo specifičnim potrebam naših voznikov. «


V maloprodajni mreži MOL Slovenija, je nova generacija motornih goriv EVO – dizelsko gorivo EVO ter bencinski gorivi EVO 95 in EVO 100 Plus, na voljo na vseh 46. prodajnih mestih MOL po Sloveniji.

»Nova generacija goriv EVO s povečano vsebnostjo najsodobnejših dodatkov predstavlja goriva premium kakovosti. Našim kupcem si v vsakem trenutku strmimo ponuditi vrhunsko kakovost proizvodov in storitev. Ime EVO izhaja iz pojma »evolution«, torej razvoja, in veseli smo, da so kupcem na naših prodajnih mestih od sedaj na voljo goriva, ki so rezultat razvoja strokovnjakov s področja razvoja goriv v Skupini MOL. 100 % skrbnost za goste na področju goriv pomeni našo skrb za čistočo in daljšo življenjsko dobo motorjev njihovih vozil, boljše pospeševanje in odzivnost motorja.« je povedala Valerija Glavač, direktorica MOL Slovenija. 

Fotogalerija

Sorodne vsebine

MAN

Serija TGX Lion Pro Edition

16. marec 2018 Posebna serija TGX - Lion Pro Edition ponuja učinkovito in maksimalno udobje. MAN Lion Pro Edition je tovornjak, ki s...

Dramis Trucks

Kenworth 10x10 na steroidih

15. marec 2018 Kanadsko podjetje Dramis Trucks, ki je specializirano za razvoj in prilagajanje rudarskih rešitev, je predstavilo svo...

Cordia d.o.o. - DAF

Vabljeni na odprtje in roadshow

15. marec 2018 Podjetje CORDIA – DAF CENTER, d. o. o., vabi na odprtje novega poslovno-servisnega centra v Hočah pri Mariboru. Odprt...