Podelili priznanje »Najaktivnejša stranka leta 2016«

Ob zaključku prvega mednarodnega sejma »Logistika« v Celju je ponudnik IT storitev, podjetje TimoCom, povzelo pozitivno mnenje. Ponudnik največje prevozniške platforme je podjetju Dacar transportne storitve d.o.o. podelil priznanje »Najaktivnejša stranka leta 2016«.

TimoCom

Anton Dacar, direktor podjetja Dacar, sledi viziji, da bi postali srednje veliko prevozniško podjetje, katerega storitve bi v logističnem smislu povezale Slovenijo in ostale evropske države. Da bi to dolgoročno dosegli, izkorišča prednosti največje prevozniške platforme v Evropi: »Na TimoComovi platformi nam je na voljo veliko število poslovnih stikov, preko katerih smo povezani z najpomembnejšimi partnerji v branži po vsej Evropi. Zahvaljujoč številnim ponudbam tovora in tovornih vozil vedno najdemo ustrezne poslovne partnerje za svoja čezmejna naročila,« pravi Dacar.

Alen Solina, TimoComov področni vodja za jugovzhodno Evropo, hvali dejavnost stranke: »Podjetje Dacar je v preteklem letu na TimoComovi platformi objavilo več kot 19.397 ponudb tovora – to priznanje je več kot zasluženo.«

Digitalna premiera v Sloveniji

TimoCom je svojo novost TC Transport Order® prvič osebno predstavil v Sloveniji. Nova aplikacija bo na voljo od začetka julija, digitalizirala bo prevozniška naročila in več kot 120.000 TimoComovim uporabnikom omogočila neposredno poslovanje na prevozniški platformi. Uporabnikom bo v korist enostavno mreženje s poslovnimi partnerji, prihranili bodo dragoceni čas in vedno bodo imeli natančen pregled nad vsemi svojimi naročili. Naročniki bodo imeli možnost, da pri več partnerjih hkrati povprašajo za prevoz in jim potem naročila za prevoz digitalno dodelijo. Izvajalci naročila bodo oddali svoje ponudbe za prejeta povpraševanja po prevozu in pridobili možnost za dodaten posel.

»Zanimanje obiskovalcev za našo letošnjo novost TC Transport Order® je bilo izjemno. Vsi, ki so povezani s prevozništvom, so prepoznali prednosti za svoje posebne potrebe in nestrpno pričakujejo uvedbo aplikacije poleti,« zaključuje Solina.

Več informacij o podjetju TimoCom najdete na www.timocom.si.