Management transportne logistike

Visoka šola za regionalni management vpisala 50 študentov v program Management transportne logistike

Arema

Na Aremi edini zasebni visoki šoli na področju logistike in managementa v Sloveniji in širše so že pred vpisom predstavili jasne cilje in vizijo visoke šole, ki bo temeljila na individualnem pristopu do vsakega študenta, zato tudi omejitev vpisa, največ  50 študentov na letnik na obeh lokacijah v Rogaški Slatinin in Ljubljani.  Predvsem pa bo izvedba študija temeljila na praktični oziroma aplikativni ravni.

S predavanji so na Aremi pričeli že prejšnji mesec, vpisanih pa je natanko 50 študentov. Še nekaj potencialnih pa čaka na vpis v naslednjem študijskem letu 2017/18.

Poleg profesorjev nosilcev predmetov pa bodo študentje Areme deležni tudi predavanj s strani gostujočih predavateljev predvsem znanih in uspešnih podjetnikov iz Slovenije in tudi tujine. Poleg tega pa se bodo študentje Areme lahko udeleževali strokovnih ekskurzij v znana slovenska in tuja podjetja aktivna na področju logistike in transporta.

Posebnost študija na Aremi so tudi tako imenovana »vikend predavanja«, ki jih visoka šola organizira od petka do nedelje po modelu partnerske Univerze iz Gradca.  Študentje pa so nad avstrijskim pristopom izvedbe predavanj navdušeni.