Sava Cargo 4 za mega prikolice

Sava, blagovna znamka pnevmatik iz koncerna Goodyear, je uvedla novo dimenzijo pnevmatik Cargo 4, ki je namenjena mega prikolicam s tovornim prostorom 100 m3. Pnevmatika z nizkim presečnim razmerjem po dostopni ceni zagotavlja kakovost na evropski ravni in pripomore k zmanjšanju operativnih stroškov.

Sava Cargo 4 za mega prikolice

Blagovna znamka Sava je zaradi vse večje priljubljenosti mega prikolic s tovornim prostorom 100 m3, ki igrajo vedno pomembnejšo vlogo v evropskem prevozništvu in zahtevajo posebne tovorne pnevmatike, v svojo ponudbo dodala nizkoprofilno pnevmatiko Sava Cargo 4 za prikolice v novi dimenziji 435/50R19.5. S slednjo ena izmed vodilnih znamk pnevmatik v jugovzhodni Evropi dopolnjuje nedavno uvedene pnevmatike Avant 4Plus za vodilno os in Orjak 4Plus za pogonsko os. Nova dimenzija pnevmatike z nizkim presečnim razmerjem nizkopodnim prikolicam zagotavlja, da dosegajo višino, ki voznim parkom omogoča popolno koriščenje njihovih zmogljivosti.

Nova Sava Cargo 4 je cenovno konkurenčna pnevmatika evropske kakovosti. Odlikuje jo večstranska uporabnost, odličen oprijem na mokri podlagi, trpežnost in visoka raven obnovljivosti. Pnevmatika je na oznaki EU za pnevmatike dosegla razred B za kotalni upor, C za oprijem na mokri podlagi ter 70 dbA in en val za zunanji kotalni hrup.