Novi MAN TGE - vstop na nov trg

Z novim MAN TGE, dolgo uveljavljeno podjetje iz Münchna prvič vstopa v svet transportnih vozil. Z MAN TGE se za podjetje postavlja nov mejnik v kategoriji lahkih gospodarskih vozil. TGE zagotovo predstavlja priložnost za vse uporabnike, ki že delajo z njegovimi velikimi brati v težji industriji in potrebujejo prilagojeno rešitev za nove potrebe.

Novi MAN TGE - vstop na nov trg

Ponudnik popolnih storitev
Z razpoložljivim razponom med 3,0 do 44 ton bo MAN postal popolni ponudnik storitev, ko gre za tovorne in transportne rešitve. Dolgoletne izkušnje, integracija z različnimi proizvajalci, prodajalci in servisnimi delavnicami, tesno sodelovanje z ustreznimi pravnimi osebami je kot rezultat prineslo vozilo, ki nudi zelo visoko uporabno vrednost skozi celotno življenjsko dobo. Z vidika ciljnih skupin, se MAN z novim transporterjem osredotoča predvsem na področje logistike, gradbeništva, na industrijsko specifične obrti in potniški promet. Z visoko učinkovitostjo, nizko porabo goriva v svojem razredu in nizkimi stroški vzdrževanja in popravil, bo novi MAN TGE vsekakor navdušil v svoji skupini.


Veliko prostora in visoka nosilnost
Poleg zaprtega dostavnega vozila ali kombija z okni je izbira nadgradnje vozila široka in možnost konfiguracij različna. Za novi MAN TGE obstajata dve medosni razdalji, tri različne višine strehe in tri različne dolžine vozila, med katerimi lahko izbirate. Dolžine zaprtega dostavnega vozila so v razponu od 5,983 mm do 6,833 mm in celo do 7,388 mm. Višine vozil so ocenjene na 2,340 mm, 2,575 mm in 2800 mm. Največja možna prostornina je do 18,3 kubičnih metrov, prtljažni prostor pa je v standardni opremi osvetljen z LED svetlobo. Dovoljena skupna masa TGE se začne pri 3,0 tonah pa vse tja do 5,5 ton. Dodatnih 3,5 tone se lahko doda preko vlečne kljuke. V idealnem okolju lahko nosi do 1,5 tone tovora.