Nova generacija trolejbusov

Iveco Bus je na sejmu Busworld Europe v Kortrijku uradno predstavil začetek svoje nove generacije trolejbusov. V Evropi vozi že več kot 800 trolejbusov, vključno z nedavno predanimi 49 modeli Crealis v Italijanskem mestu Bologna. Različica trolejbusa bo na voljo v izvedbi Urbanway in tudi v izvedbi Bus Rapid Transit Crealis, tako v 12- in 18-metrski različici.

Image
Različica trolejbusa bo na voljo v izvedbi Urbanway in tudi v izvedbi Bus Rapid Transit Crealis, tako v 12- in 18-metrski različici.

Iveco Bus potrjuje svojo močno zavezanost prehodu energije in dodatno krepi svojo polno ponudbo alternativnih energij (zemeljski plin in biometan s ponudbo Natural Power in hibridno električno energijo) z dobro dokazano tehnologijo trolejbusa.

Sorodne vsebine

DAF

Miran Pavicic DAF-ov tehnik leta

24. april 2018 Tekmovanje za naziv DAF European Technician of the Year 2018 je potekalo v DAF Trucks centru v Eindhovnu, kjer je 18 ...

Dacia Duster

Gorski reševalci zaupajo Dusterjem

23. april 2018 Dacia, ena od najhitreje rastočih avtomobilskih znamk v Evropi, se je s svojo vrednoto zanesljivosti v vseh razmerah ...