Do konca glasovanja še:

0dni 0 ur 0 minut

Kontakti

Glasovanje je zaključeno

Hvala za vaše glasove.

Zmagovalci izbora GVl 2016

Pick-UP leta 2016

Nissan Navara

V Evropi je Navara na voljo od leta 1997, povsem nova tretja generacija, katere videz sledi trenutnim Nissanovim oblikovalskim smernicam pa si je prislužila tudi evropski naslov za najboljši odprt terenski dostavnik. Vozilo je bolj uglajeno in zaobljeno, nov je tudi 2,3-litrski turbodizelski motor. Kandidata za zmago sta bila še Mitsubishi L200 in Ford Ranger.

Tovornjak leta 2016

Iveco Eurocargo

Iveco Eurocargo, zmagovalec med tovornjaki, z zunanjo vizualno podobo sledi potezam Dailyja. Nova oblika sprednjega dela prispeva k boljši aerodinamiki, notranjost kabine pa je zasnovana po načelu ergonomije. Novi Eurocargo motorno ni podhranjen, oba motorja ustrezata ekološki normi Euro 6. V finalu sta zmagovalcu delala družbo še Renault Trucks serija C in K ter Scania P CNG.

Avtobus leta 2016

Iveco Magelys

Prvo mesto v avtobusni kategoriji si je priboril Iveco Magelys. Gre za drugo generacijo avtobusa, ki se lahko pohvali s še več šarma, še več udobja, še boljšo in lepšo notranjo ureditvijo, odlično ergonomijo, zmogljivim motorjem in dobrimi voznimi lastnostmi. V finalu sta se za naslov potegovala še avtobusa Temsa LD 12/13 ter Setra LE Bussines.

Dostavnik leta 2016

Volkswagen Transporter T6

Volkswagnov Transporter šeste generacije, ki je zmagovalec med dostavniki, je s seboj prinesel modernejši blagi retro videz v kombinaciji z najmodernejšo tehnologijo in varnostnimi sistemi ter povsem novo paleto varčnih in čistih motorjev. Ob tem so seveda na voljo številne tovorne in potniške različice. V finalu se je zmagovalec pomeril s sorodnikom Volkswagnom Caddyjem, italijanskim Fiat Doblom ter francoskim duetom Citroën Berlingo/Peugeot Partner.